Överföring till

CD & DVD

I de flesta hem finns idag bara en CD-spelare att spela musik på. Tidigare hade man en grammofon och en kassettbandspelare för det ändamålet. Går vi tillbaks till 1960- och 1970-talet fanns det ibland också en rullbandspelare i en del hem, och går vi ännu längre tillbaks i tiden var det grammofon för stenkakor som gällde om man ville lyssna på sin favoritmusik.

Många har sparat sina gamla inspelningar med favoritmusik eller inspelningar på rullband/kassett från när barnen var små, men har idag ingen teknisk apparat att spela materialet på.

Vi på Soundic HB har lång erfarenhet av inspelning samt överföring av alla på marknaden förekommande ljudmedia. Därför kan vi lova dig en så bra överföring av ditt material som möjligt. Så oavsett hur ditt material låter från början, kommer den CD du erhåller från oss med ditt material att låta bättre än originalet.

Materialet som du sänder oss bearbetas varsamt av våra duktiga tekniker. Vi tar bort så mycket av brus/knaster och andra oljud som går utan att påverka originalljudet, sedan putsar vi till ljudet så att det blir så bra som möjligt samt redigerar bort ev. oönskade avsnitt.

För dig som så önskar har vi också möjlighet att erbjuda ett personligt CD-omslag. Om du t.ex. lämnar oss en inspelning med barnen när de var små, kan det vara extra roligt att få med ett CD-omslag från just när barnen var i den åldern. Skicka oss en eller flera bilder så fixar vi resten.

Vi överför även video till DVD.